Bushmills - Original 70cl

€ 20,99
Niet op voorraad

Bushmills claimt de oudste whiskeydistilleerderij van Ierland te zijn. Koning James I verleende een vergunning in 1608, een feit dat tegenwoordig trots op iedere fles Bushmills staat vermeld. Bushmills – Original is een mix van drievoudige gedistilleerde pot still whiskey gemengd met een 5 jaar oude single grain whiskey. Verwacht appels en een subtiele kruidige invloed.

Bushmills - Original Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bushmill. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Northern Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bushmills - Original.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bushmill
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%