By The Dutch - Batavia Arrack 70cl

€ 41,50
Niet op voorraad

“By the Dutch” Batavia Arrack Rum is hoogst waarschijnlijk één van de oudste distillaten ter wereld, gemaakt van suikerriet-melasse in Indonesië, Java eiland. Batavia Arrack is een Rum uit Indonesië, in batches gedistilleerd in traditionele Chinese ketels (Pot Still). Deze ketels werden ook gebruikt ten tijde van de VOC (Vereenigde Oostindische Compagnie).

By The Dutch - Batavia Arrack Rum is een heerlijke Rum van het merk By The Dutch. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Indonesia en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke By The Dutch - Batavia Arrack.

Witte Rum is heerlijk in de mix of met ijs. Omdat witte Rum over het algemeen een lichtere en zachtere smaak heeft dan Gouden Rum of Bruine Rum overheerst deze niet te veel in de mix en ook puur heeft het een lekker frisse smaak.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij By The Dutch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%