Captain Morgan - Black Spiced 1 liter

€ 24,50
Op voorraad

Captain Morgan black spiced rum wordt gemaakt met de beste Caribische rums met kruidnagel, vanille en andere kruiden. De smaak begint met een zachte vanille maar wordt snel gevolgd door de kruidige smaken van kruidnagel, bruine suiker en eikenhout. Deze rum kan puur worden gedronken of met ginger ale voor een “Dark and Stormy”.

Captain Morgan - Black Spiced Rum is een heerlijke Rum van het merk Captain Morgan. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Jamaica en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Captain Morgan - Black Spiced.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Captain Morgan
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%