Captain Morgan - Dark Rum 1 liter

€ 18,50
Op voorraad

"Captain Morgan The Original Rum is een premium blend van vijf merken rum afkomstig uit drie verschillende Caribische landen. Dit zorgt voor een rijke complexiteit aan smaak. De intense kleur en rijke noten van karamel en vanille en de volle smaak maken hem perfect voor liefhebbers van authentieke avonturen met hun makkers.Captain Morgan The Original Rum is geblend volgens een eeuwenoud recept van soorten rum uit Jamaica, Guyana en Barbados. Na distillatie wordt de rum tenminste twee jaar in verkoolde eikenhouten vaten gerijpt, voor de Ron Maestro (meesterblender) zijn kunsten vertoont in het geheime blenden van het afgewerkte product.Het resultaat is een rum van superieure kwaliteit, met een rijke en soepele smaak. Toffee- en vanillesmaken worden perfect uitgebalanceerd door de rokerige afdronk.

Captain Morgan - Dark Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Captain Morgan. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Jamaica en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Captain Morgan - Dark Rum .

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Captain Morgan
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%