Casamigos - Joven 70cl

€ 69,50
Op voorraad

Casamigos is een vermaard tequilamerk van Hollywood-ster George Clooney en zijn vrienden Rande Gerber en Mike Meldman. Ze veroverden al de wereld met hun tequila en hebben nu ook een mescal van hoge kwaliteit uitgebracht. Casamigos Mezcal is geproduceerd in Mexico door een familie die al vele generaties in het vak zit. De mescal is gemaakt van 100% Espadin agave en rust twee maanden voordat deze wordt gebotteld. Casamigos Mezcal heeft een mooie balans, is elegant en biedt mooie fruit- en rooktonen.

Casamigos - Joven Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk Casamigos. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Casamigos - Joven.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Casamigos
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%