Casamigos - Reposado 70cl

€ 57,50
Op voorraad

Casamigos is een vermaard tequilamerk van Hollywood-ster George Clooney en zijn vrienden Rande Gerber en Mike Meldman. Casamigos Reposado Tequila is gemaakt van 100% Blue Wever agaves, die langzaam geroosterd worden in bakstenenovens, in plaats van de commerciëlere methode met stoom. De tequila rijpt 7 maanden in vaten van Amerikaans eikenhout, wat zorgt voor een soepele drank met smaken van karamel en eikenhout. Het idee voor Casamigos Reposado Tequila werd geboren tijdens gezellige avonden met vrienden — precies zoals deze tequila het best tot zijn recht komt.

Casamigos - Reposado Tequila is een heerlijke Reposado Tequila van het merk Casamigos. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Casamigos - Reposado.

Reposado Tequila wordt gerijpt in eiken vaten, meestal een paar maanden tot een jaar, waardoor het een mooie en subtiele gouden kleur krijgt. Door de lichte hints van vanille, jasmijn en citrus wordt de smaak van Reposado Tequila verzacht, hierdoor zijn ze een favoriet bij bartenders als het gaat om cocktails, hoewel ze ook uitstekend puur of met ijs te drinken zijn.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Casamigos
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%