Lunazul - Blanco 70cl

€ 25,50
Niet op voorraad

Lunazul is een tequila van 100% Blue Weber agave die met de hand geoogst is en op het eigen landgoed gebotteld wordt. De Lunazul Blanco is een soepele, evenwichtige tequila waar duidelijk veel expertise achter schuil gaat. Deze drank wordt geproduceerd bij de Tierra de Agaves-distilleerderij die in Jalisco ligt - het kloppende tequila-hart van Mexico. De Beckmann-familie, die al meer dan 250 jaar ervaring met agave en tequila heeft, is het brein achter Lunazul.

Lunazul - Blanco Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk Lunazul. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Lunazul - Blanco.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Lunazul
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%