Cedar Ridge - Iowa Bourbon 70cl

€ 44,99
Op voorraad

Het is een veelgehoorde misvatting dat bourbon in Kentucky gemaakt moet worden. Deze whiskeystijl mag immers overal in Amerika geproduceerd zijn. Cedar Ridge is bijvoorbeeld een bourbon uit Iowa. Het recept bestaat uit 74% maïs, 14% gemoute rogge en 12% gemoute gerst. Deze whiskey is een eerbetoon aan het feit dat Iowa de grootste producent van maïs in de Verenigde Staten is. De maïs voor deze specifieke bourbon is bovendien geteeld op de eigen boerderij van de familie achter Cedar Ridge.

Cedar Ridge - Iowa Bourbon Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cedar Ridge. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cedar Ridge - Iowa Bourbon.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cedar Ridge
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%