Hatozaki 70cl

€ 29,50
Niet op voorraad

Hatozaki is een Japanse blended whisky van de mensen achter de Kaikyo-distilleerderij. De Hatozaki blend is gemaakt van een combinatie van graan- en maltwhisky. Een deel is gedistilleerd in Japan, maar er is ook whisky geïmporteerd uit het buitenland. De whisky is vernoemd naar Hatozaki, de oudste vuurtoren in Japan. Hatozaki Japanese Blended Whisky heeft gerijpt in sherry-, bourbon- en Mizunara-vaten.

Hatozaki - Blended Whisky Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Hatozaki. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hatozaki - Blended Whisky.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hatozaki
Categorie Blend
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%