Chivas Regal - Mizunara 70cl

€ 49,99
Niet op voorraad

Deze speciale editie van Chivas Regal kwam voort uit een reis van master distiller Colin Scott naar Japan. De Chivas Regal Mizunara rijpte deels in zeldzame Japanse Mizunara-vaten. Dit poreuze eikenhout is lastig om mee te werken, maar het resultaat is groots. De Chivas Regal Mizunara is niet te vergelijken met andere whisky’s en laat je kennismaken met nieuwe en interessante smaken.

Chivas Regal - Mizunara Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Chivas Regal. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Chivas Regal - Mizunara.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Chivas Regal
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%