Cîroc - Black Raspberry 70cl

€ 31,99
Niet op voorraad

Cîroc is een echte moderne wodka met een mooie herkenbare en uitzonderlijke smaak. Dat heeft Cîroc te danken aan het feit dat de wodka is gemaakt van de beste Franse druiven, en bovendien liefst vijf keer gedistilleerd wordt. Cîroc Black Raspberry is een ultra-premium wodka en daarnaast ook glutenvrij. De wodka is geïnfuseerd met bramen en andere natuurlijke smaken. Het resultaat is een heerlijke, elegante en net even andere smaakervaring. Cîroc Black Raspberry smaakt heerlijk met ijs, maar is natuurlijk helemaal geweldig in een mooie cocktail.

Cîroc - Black Raspberry Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Ciroc. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cîroc - Black Raspberry.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ciroc
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%