Classic Malt Collection - Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban 60cl

€ 47,99
Niet op voorraad

De Classic Malts is een verzameling van whisky’s die de veelheid van smaken in Schotse single malt whisky samenbrengt. Sinds de introductie van de Classic Malts in 1988, zijn de whisky’s uitgegroeid tot een enorm succes. Ze laten je het volledige spectrum van zoet, fruitig, rokerig en alles daar tussenin zien. Deze set bestaat uit 20cl flessen van Glenkinchie 12, Dalwhinnie 15 en Oban 14. Glenkinchie is een zachte en grassige Lowlander, terwijl Dalwhinnie een subtiele kant van de Schotse Hooglanden laat zien. Oban is een rijke whisky met kustinvloeden. Dit is het perfecte cadeau voor liefhebbers van Schotse whisky!

Classic Malt Collection - Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Multiple Brands. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Scotland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Classic Malt Collection - Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Multiple Brands
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Scotland
Inhoud 60cl
Alcoholpercentage 43%