Cointreau 70cl

€ 19,99
Op voorraad

Cointreau is een triple sec likeur van Rémy Cointreau. De evenwichtige balans tussen zoveel tegenstellingen maakt het een complexe en tegelijkertijd ook elegante likeur, zowel intens als zacht, warm en verfrissend en bitter en zoet!

Cointreau Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Cointreau. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cointreau.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cointreau
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%