Compass Box - Peat Monster 70cl

€ 42,50
Niet op voorraad

John Glaser, de oprichter van Compass Box, creëert van verschillende (malt)whisky's van diverse leeftijden originele en bijzondere nieuwe whisky's. De basis voor deze whisky's is de absolute topkwaliteit van de te gebruiken graan- en maltwhisky's. Peat Monster is er voor echte turfliefhebbers. De balans en de rijke en subtiele zoetheid komt van de 12 en 17 jaar oude malts van Ardmore, die mooi samensmelten met de rokerige en moutige complexiteiten van de 10 oude van Caol Ila.

Compass Box - Peat Monster Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Compass Box. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Compass Box - Peat Monster.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Compass Box
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%