Bowmore - Legend 70cl

€ 37,50
Op voorraad

Bowmore is één van de oudste whisky distilleerderijen van Schotland. Gelegen op het eiland Islay aan de Schotse westkust, maakt Bowmore reeds eeuwenlang gebruik van de natuurlijke elementen die deze streek biedt. De smaak van deze Legend wordt bepaald door verschillende factoren: de bijzondere ligging van de distilleerderij, het zuivere water en de turf, waarmee men het vuur stookt om de mout te drogen. Bowmore Legend rijpt jaren in vochtige kelders onder de zeespiegel in vaten van Amerikaans eikenhout of Spaanse Sherryvaten.

Bowmore - Legend Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bowmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bowmore - Legend.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bowmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%