Compass Box - Spice Tree 70cl

€ 44,99
Niet op voorraad

Geïnspireerd door de blending pioniers van begin 19de eeuw, creeërt John Glaser, de oprichter van Compass Box, originele nieuwe whisky’s door het blenden van verschillende (malt)whisky's van diverse leeftijden. Glaser bedacht een geheel nieuw rijpingsprocedé. Na de eerste rijping op voornamelijk first-fill Bourbon-vaten, wordt de whisky overgestoken op refill vaten met zwaar getoaste cask heads van nieuw Frans eiken. 3 niveaus van toasting worden toegepast om meer complexiteit te verkrijgen. Deze tweede rijping kan tot 2 jaar duren.

Compass Box - Spice Tree Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Compass Box. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Compass Box - Spice Tree.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Compass Box
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%