Copper Dog 70cl

€ 23,99
Op voorraad

Copper Dog is een blended malt die uit minimaal acht single malts uit de Schotse Speyside-regio bestaat. Het idee voor de whisky ontstond in de Copper Dog Pub in The Craigellachie Hotel. Meesterblender Stuart Morrisson combineerde deze heerlijke blended malt uit whisky’s die in refill vaten van Amerikaans en Europees eiken gerijpt hebben, maar ook in first-fill bourdonvaten. De naam is afkomstig van een koperen buisje dat vroeger door medewerkers gebruikt werd om whisky uit de distilleerderij te smokkelen.

Copper Dog Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Copper Dog. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Copper Dog.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Copper Dog
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%