Kilbeggan - Irish Whiskey 70cl

€ 17,99
Op voorraad

Kilbeggan is de oudste nog werkende distilleerderij in Ierland en gebruiken enkel het beste water en gerst. Na twee keer distilleren heeft Kilbeggan veel smaak en karakter. Frisse aroma’s met citrusvruchten, honing en graan.Zachte afdronk waarin de smaak en aroma’s terugkomen. Drink Kilbeggan puur, met ijs of in een Irish Coffee.

Kilbeggan - Irish Whiskey Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kilbeggan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kilbeggan - Irish Whiskey.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kilbeggan
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%