Copper Head - Black Batch 50cl

€ 37,99
Op voorraad

Mr. Copperhead, een beruchte alchemist die zijn hele leven op zoek was naar het levenselixir, bedacht een frisse en levendige gin. De Copperhead Black Batch bouwt voort op het succes van dat origineel met de toevoeging van twee nieuwe botanicals. Ten eerste zijn dat vlierbessen, ter stimulering van het immuunsysteem van de consument. Ten tweede voegde Mr. Copperhead zwarte Ceylonthee toe. Geniet van de donkere kant van gin!

Copper Head - Black Batch Gin is een heerlijke Gin van het merk Copper Head. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Belgium en is gebotteld op 42% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Copper Head - Black Batch.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Copper Head
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 42%