Cragganmore, 20 years - Special Release 2020 70cl

€ 139,99
Niet op voorraad

Er is nog nooit eerder een Cragganmore van deze leeftijd op de markt gebracht. Naar deze single malt, die onderdeel is van de Diageo Special Releases 2020, wordt reikhalzend uitgekeken. Rijping in refill en versgeblakerde vaten van Amerikaans eiken zorgt voor een zoet, kruidig en hartig smaakprofiel. Cragganmore is een Speyside-distilleerderij met veel aanzien die desalniettemin slechts zelden als single malt op de markt verschijnt.

Cragganmore, 20 Y - Special Release 2020 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cragganmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 55% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cragganmore, 20 Y - Special Release 2020.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cragganmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 20 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 55%