Crystal Head 70cl

€ 40,99
Op voorraad

Crystal head vodka is een zuivere wodka zonder enige toevoeging. Hij is vier maal gedistilleerd en is een perfecte wodka om zo te drinken, maar ook heel lekker in de mix of cocktail. De bijzondere fles is een prachtige kristallen schelden. Een echte eyecatcher en een mus-thave voor een verzamelaar.

Crystal Head Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Crystal Head. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Crystal Head.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Crystal Head
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%