Cutty Sark - Prohibition 70cl

€ 27,99
Op voorraad

Cutty Sark Prohibition is een blended Scotch whisky met een hoog alcoholpercentage van 50 procent. Naar verluid zijn er meer dan 40 maltwhisky’s gebruikt voor deze blend, waaronder Highland Park, Glenrothes, Macallan en Bunnahabhain. Toch bestaat Cutty Sark Prohibition voor het grootste deel uit de graanwhisky’s van North British en Invergordon. Het verhaal gaat dat de beroemde smokkelaar Kapitein William McCoy onder andere Cutty Sark de Verenigde Staten binnensmokkelde tijdens de Drooglegging.

Cutty Sark - Prohibition Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cutty Sark. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cutty Sark - Prohibition.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cutty Sark
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%