Dalmore - Port Wood Reserve 70cl

€ 74,99
Niet op voorraad

Deze whisky is het ultieme duet tussen sultana's en in chcolade verhulde kersen. Afgesloten met een zoete maar toch kruidige finish.

Dalmore - Port Wood Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dalmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dalmore - Port Wood Reserve.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dalmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.5%