Dalmore - Regalis 1 liter

€ 64,50
Niet op voorraad

Elke fles Dalmore draagt trots de beeltenis van de ‘Royal Stag’: het Koninklijke Hert. Koning Alexander III gaf de clan Mackenzie al in de 13e eeuw toestemming voor het gebruik van dit icoon. Toen afstammelingen van deze clan eigenaars werden van Dalmore, kozen ze ervoor om de Royal Stag ook voor de distilleerderij te gebruiken. De Dalmore Regalis (wat heel toepasselijk koninklijk betekent), heeft een finish gekregen in first-fill Amoroso sherryvaten, en is een heerlijke combinatie van gestoofd fruit en honing.

Dalmore - Regalis Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dalmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dalmore - Regalis.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dalmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%