Dalwhinnie, 30 years - Special Release 2020 70cl

€ 577,99
Niet op voorraad

De ultrazeldzame ‘single vintage’ Dalwhinnie is zo’n beetje de laatste whisky van deze distilleerderij uit 1989. De levendigheid van de single malt op deze respectabele leeftijd is verbluffend, hoewel drie decennia rijping in refill vaten van Amerikaans eiken ook voor een heerlijke elegantie zorgen. Dalwhinnie is de hoogste distilleerderij in Schotland en deze exclusieve whisky maakt deel uit van de Diageo Special Releases 2020.

Dalwhinnie, 30 Y - Special Release 2020 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dalwhinnie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 51,9% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dalwhinnie, 30 Y - Special Release 2020.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dalwhinnie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 30 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 51.9%