De Kuyper - Creme de Cacao 70cl

€ 16,99
Op voorraad

Chocoladelikeur. Donkere chocolade smaken met verzachtende tonen vanille. Perfecte cocktailmixer. Chocolade Martini: 1 deel Crème de Cacao, 2 delen Russian Standard vodka en 1 deel dry vermouth; schud de ingrediënten; uitserveren in een voor gekoeld glas; garneer optioneel met cacao op de rand van het glas; uitserveren en geniet.

De Kuyper - Creme de Cacao Likeur is een heerlijke Chocoladelikeur van het merk De Kuyper. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Kuyper - Creme de Cacao.

Chocoladalikeur is een likeur wat meestal wordt gemaakt op basis van whisky of vodka waaraan chocolade is toegevoegd. Sommige chocoladelikeuren bevatten pure chocolade en andere worden gemaakt met melkchocolade of witte chocolade. Chocoladelikeur kan op zichzelf worden geserveerd (meestal met ijs) of worden gemengd in andere recepten en cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Kaneellikeur tot Fruitlikeur. Maar ook likeuren zoals deze Chocoladelikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Kuyper
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 20%