De Kuyper - Marasquin 70cl

€ 14,50
Op voorraad

Likeur van marascakersen verrijkt met rozen blaadjes. Bitterzoete smaak, met tonen van amandel en rozen. Perfecte cocktailmixer. Razor Blade: 2 delen Dry Gin, 1 deel Marasquin, 1 deel vers limoensap, 0.5 deel suikersiroop; schud de ingrediënten; uitserveren in een martiniglas; optioneel te garneren met cayennepeper; uitserveren en genieten.

De Kuyper - Marasquin Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk De Kuyper. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Kuyper - Marasquin.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Kuyper
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 30%