Deanston, 12 years 70cl

€ 40,99
Op voorraad

Deanston 12 Year unchillfiltered is een frisse, licht gouden Highland Perthshire Malt met zoetige en fruitige aroma's. Een whisky die grotendeels zijn oorspronkelijke charme behoud omdat hij un-chill filtered is. dat wil zeggen niet gekoeld en gefilterd. Sommige whisky's kunnen hun originele smaak verliezen nadat zij gefilterd zijn. Wat wel eventueel kan gebeuren omdat hij niet gefilterd is, is dat hij licht troebel kan worden na het toevoegen van een ijsklontje.

Deanston, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Deanston. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Deanston, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Deanston
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.3%