Dik & Schil - Orangecello 50cl

€ 20,99
Op voorraad

Dik & Schil Orangecello is een sinaasappel limoncello die wordt gemaakt van sinaasappelschillen die afkomstig zijn uit de horeca. Deze schillen krijgen zo het tweede leven dat ze verdienen. Het resultaat is een heerlijke premium Orangecello: een lekker fruitig en fris drankje. Een zoet karakter met een fijne zachte afdronk. Heerlijk ijskoud te nippen of te mixen in heerlijke cocktail recepten.

Dik & Schil - Orangecello Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Dik & Schil. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 28% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dik & Schil - Orangecello.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dik & Schil
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 28%