Glen Grant, 12 years 70cl

€ 34,99
Niet op voorraad

Toen Glen Grant in 1839 werd opgericht was het een van de meest ambitieuze distilleerderijen ter wereld. Nog steeds is het een belangrijke producent van single malt whisky. De Speyside-distilleerderij produceert een lichte whisky die elk jaar als een van de beste ter wereld wordt aangemerkt in Jim Murray’s Whisky Bible. Deze Glen Grant 12 Y heeft gerijpt in verschillende vattypes en is een klassiek voorbeeld van honingachtige en fruitige huisstijl.

Glen Grant, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Grant. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Grant, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Grant
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%