Diplomatico Anejo 70cl

€ 20,99
Niet meer leverbaar

Deze Venezolaanse rum is een blend van 80% 'heavy rums' en 20% 'light rums' die nog 12 jaar rijpte op whisky vaten. Het resultaat is een uitzonderlijke rum met Diplomatico's karakteristieke zoete en fruitige aroma's. Deze complexe blend van ‘Copper pot still’ won een gouden medaille op The International Sugar Cane Spirits Tasting Competition in Ybor City.

Diplomatico Anejo Rum is een heerlijke Rum van het merk Diplomatico. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Venezuela en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Diplomatico Anejo.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Diplomatico
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%