Disaronno - Fizz Giftpack 70cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Disaronno - Fizz Giftpack is een Geschenkverpakking met een ballonglas om lekkere Disaronno Fizz cocktails te maken. Fizz is een glas met Disaronno (45 ml) en Soda Water met een beetje citroen en veel ijs natuurlijk!

Disaronno - Fizz Giftpack Likeur is een heerlijke Notenlikeur van het merk Disaronno. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 28% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Disaronno - Fizz Giftpack.

Notenlikeuren kunnen bestaan uit een grote verscheidenheid aan noten of notencombinaties, maar amandel, hazelnoot en walnoot zijn de meest traditionele soorten die worden gebruikt voor likeur. Met zoveel verschillende opties om uit te kiezen, is het gemakkelijk om de perfecte Notenlikeur te vinden die aan jouw behoeften voldoet! Notenlikeur wordt vaak geserveerd als onderdeel van een alcoholische koffie, in Cocktails of alleen met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Disaronno
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 28%