Don Julio - Anejo 70cl

€ 59,99
Op voorraad

Don Julio - Anejo is een toegankelijke tequila die 18 maanden heeft gerijpt in Amerikaanse witte eiken vaten die eerder werden gebruikt om bourbon whisky te rijpen. De 17-jarige Don Julio Gonzalez werd in 1942 opgericht als een van de eerste luxe tequilamerken. Hij verkoos kwaliteit boven kwantiteit - een beslissing die Don Julio uiteindelijk tot het hoogst gewaardeerde tequilamerk ter wereld maakte.

Don Julio - Anejo Tequila is een heerlijke Añejo Tequila van het merk Don Julio. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 38% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Don Julio - Anejo.

Añejo Tequila wordt tussen de 1 en 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Vanwege de eikenhouten rijping vertonen Añejo tequila's vaak rijke smaken van vanille, kaneel, en/of zoete specerijen. Añejo Tequila is zacht en rustgevend, bedoeld om puur of met ijs te drinken. Añejo werkt ook heel goed als een vervanger voor whisky in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Don Julio
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38%