Douglas Laing - Big Peat 70cl

€ 44,50
Niet op voorraad

Toonaangevend maker en leverancier van de beste Schotse whisky’s, Douglas Laing & Co, werd bijna 70 jaar geleden opgericht door Fred Douglas Laing en is nog steeds in familiehanden. Bedrijfsfilosofie is om te bottelen, zoals de distilleerder het bedoelt; op hoge sterkte en non-chill filtered, zodat het robuuste en unieke karakter behouden blijft. Big Peat is een kleine partij traditionele whisky’s, alléén bestaande uit Islay malts met een stevig karakter en een zoete kant. Natuurlijk non-chill gefilterd en niet bijgekleurd.

Douglas Laing - Big Peat Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Douglas Laing. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Douglas Laing - Big Peat.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Douglas Laing
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%