Douglas Laing - The Epicurean 70cl

€ 32,50
Niet op voorraad

Douglas Laing – Epicurean is een Lowland Malt Scotch Whisky die het verhaal vertelt van een man uit Glasgow in de jaren ’30. Een brutale vent die altijd het middelpunt was tijdens feestjes, en bovendien een liefhebber van culinaire hoogstandjes en heerlijk drinken. De Epicurean is omschreven als ‘geboren en getogen in de stad’. Het is blend van enkele van de beste whisky’s uit de Schotse Laaglanden. De Epicurean is onderdeel van de Remarkable Regional Malts van Douglas Laing, waarin de verschillende Schotse whiskyregio’s aan bod komen.

Douglas Laing - The Epicurean Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Douglas Laing. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 46,2% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Douglas Laing - The Epicurean.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Douglas Laing
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.2%