Douglas Laing - Big Peat, Vatertag Edition - Batch #1 70cl

€ 52,50
Niet op voorraad

Big Peat vangt de essentie van het whiskyeiland Islay in een fles. Big Peat is een samensmelting van malt whisky’s die exclusief zijn gemaakt op dit eiland. De spirit van Caol Ila zorgt voor zoetheid, Bowmore brengt een mooie balans met zich mee, Ardbeg geeft medicinale en aardetonen, terwijl Port Ellen een zekere elegantie aan de whisky geeft. Big Peat verscheen in 2009 voor het eerst op de markt. Sindsdien zijn er veel verschillende edities uitgebracht, waaronder een whisky speciaal voor Vaderdag: Big Peat – Vatertag Edition, Batch #1.

Douglas Laing - Big Peat, Vatertag Edition - Batch #1 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Douglas Laing. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Douglas Laing - Big Peat, Vatertag Edition - Batch #1.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Douglas Laing
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%