Drunken Monkey - Limoncello 50cl

€ 24,50
Niet op voorraad

Wat begon als een hobbyproject dat alleen met Nederlandse vrienden en familie werd gedeeld, is inmiddels uitgegroeid tot een daverend succes. Volgens oprichter Titus Meijer is hun geheim het met de hand schillen van de citroenen. Elke citroen heeft een andere vorm, en een machine zou nooit zo nauwkeurig zijn als een menselijke hand. Drunken Monkey Limoncello heeft wereldwijd talloze gouden medailles gewonnen. Niet alleen in de categorie citroenlikeur, maar ook in de algemene likeurcategorie.

Drunken Monkey - Limoncello Likeur is een heerlijke Limoncello van het merk Drunken Monkey. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 32% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Drunken Monkey - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Drunken Monkey
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 32%