Duppy Share 70cl

€ 26,50
Niet op voorraad

The Duppy Share is de perfecte rum voor een cocktail of een punch. Wat dacht je van een heerlijke Jamaican Mule of Golden Mojito? Deze heerlijke blend is gemaakt van rum die bij twee vooraanstaande distilleerderijen geproduceerd is. The Duppy Share bestaat uit 3 jaar oude Pot Still Rum van de Jamaicaanse Worthy Park Distillery, aangevuld met 5 jaar oude Single Mark Rum van Foursquare, een distilleerderij op Barbados. The Duppy Share is hét bewijs dat 1 + 1 in dit geval toch echt 3 is!

Duppy Share Rum is een heerlijke Rum van het merk Duppy Share. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Barbados en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Duppy Share.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Duppy Share
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%