Edinburgh Gin - Rhubarb & Ginger Liqueur 50cl

€ 18,99
Niet op voorraad

Edinburgh Rhubarb and Ginger liqueur is een mooie creatie van de makers van Edinburgh Gin. De gin heeft een opvallend licht roze kleur en de onmiskenbare smaak van rabarber en gember. De smaak is vol en heeft een goede balans tussen de pittige gember en de zure rabarber. Een echte aanrader voor de ginliefhebber.

Edinburgh Gin - Rhubarb & Ginger Liqueur Gin is een heerlijke Gin van het merk Edinburgh. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Edinburgh Gin - Rhubarb & Ginger Liqueur.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Edinburgh
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 20%