Edradour, 12 years - Natural Cask Strength 2009 70cl

€ 103,99
Niet op voorraad

Wat een kleur! Deze Edradour is gedistilleerd op 13 Mei 2009 en heeft 12 jaar lang gerijpt op een sherry vat voordat hij op 29 Juli 2021 in een fles is gegaan. Cask nummer 116, 1 van de 615 flessen.

Edradour, 12 Y - Natural Cask Strength 2009 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Edradour. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 55,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Edradour, 12 Y - Natural Cask Strength 2009.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Edradour
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 55.3%