Edradour, 16 years - Barolo Cask Finish 70cl

€ 172,99
Niet op voorraad

16 jaar oude single malt van de Edradour distilleerderij, finished in vaten die voorheen Barolo wijn bevatten. De drie vaten die voor deze botteling zijn gebruikt, zijn in november 2000 gevuld en in februari 2017 gebotteld na 42 maanden in de Barolo wijnvaten te hebben doorgebracht. Er zijn 894 van deze Edradour flessen geproduceerd.

Edradour, 16 Y - Barolo Cask Finish Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Edradour. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 56,7% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Edradour, 16 Y - Barolo Cask Finish.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Edradour
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 16 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 56.7%