Elements of Islay - Cask Edit 70cl

€ 41,50
Niet op voorraad

Cask Edit van Elements of Islay rijpte in bourbon, sherry én refill vaten. De whisky wordt omschreven als een rokerige, houterige blended malt en werd in 2022 onderdeel van de core range van het merk. We weten niet bij welke distilleerderijen de whisky vandaan komt, maar het is zeker dat ze allemaal op Islay staan. Dit legendarisch Schotse whiskyeiland staan bekend om de formidabele rokerige whisky’s.

Elements of Islay - Cask Edit Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Elements of Islay. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Elements of Islay - Cask Edit


Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%