Elvis - Tiger Man Whiskey 70cl

€ 52,99
Niet op voorraad

Elvis Presley had veel bijnamen, waaronder Tiger Man, de King of the Jungle. Het verhaal gaat dat zijn vader hem deze bijnaam gaf, maar het kan ook zomaar een fan geweest zijn. Elvis trad voor het eerst met het gelijknamige nummer op tijdens een show in Las Vegas in 1969. Deze Straight Tennessee Whiskey is een hommage aan Elvis, die in Tennessee woonde en opgroeide. De mashbill bestaat uit 80% maïs, 10% rogge en 10% gemoute gerst.

Elvis - Tiger Man Whiskey Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Elvis. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 45 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Elvis - Tiger Man Whiskey.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%