Eristoff - Brut 70cl

€ 18,50
Niet op voorraad

Eristoff is vernoemd naar Prins Eristoff en wordt nog steeds gemaakt volgens zijn persoonlijke recept uit 1806. Eristoff Vodka is net zo puur en fris als het 200 jaar geleden was, en belichaamt de geest van de wolf: een nachtdier dat vertrouwt op zijn instincten. De wolf is het logo van Eristoff Vodka, omdat het merk oorspronkelijk uit Georgië komt, dat bekend staat als ‘Het Land van de Wolf’.

Eristoff - Brut Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Eristoff. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Eristoff - Brut.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Eristoff
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%