Eristoff - Ginger 70cl

€ 14,50
Niet op voorraad

Eristoff Ginger is een wodka die op smaak is gebracht met gember - perfect voor een Ginger Mule! Je hoeft alleen nog maar frisdrank toe te voegen. Eristoff is vernoemd naar Prins Eristoff en wordt nog steeds gemaakt volgens zijn persoonlijke recept uit 1806. De wolf is het logo van Eristoff Vodka, omdat het merk oorspronkelijk uit Georgië komt, dat bekend staat als ‘Het Land van de Wolf’.

Eristoff - Ginger Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Eristoff. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 18% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Eristoff - Ginger.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Eristoff
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 18%