Famous Grouse, 16 years 1 liter

€ 59,99
Niet op voorraad

Voor de creatie van de Famouse Grouse, 16 Y zijn acht verschillende whisky’s gebruikt. De whisky rijpte geduldig in twee verschillende soorten vaten, zodat een hoge complexiteit werd bereikt. Famous Grouse, 16 Y kreeg smaak van zowel first-fill Sherry-vaten uit Spanje als first-fill Bourbon-vaten uit de Verenigde Staten. De verpakking is ontworpen door Vic Lee, een prijswinnende illustrator. Wereldwijd is er slechts een gelimiteerd aantal van de Famous Grouse, 16 Y beschikbaar.

Famous Grouse, 16 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Famous Grouse. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Famous Grouse, 16 Y.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Famous Grouse
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Leeftijd 16 years
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%