Fireball - Cinnamon & Whisky 70cl

€ 16,99
Op voorraad

Fireball Cinnamon Whisky, tastes like heaven, burns like hell. Een verdere introductie heeft deze whisky niet nodig. Voor diegene die het nog nooit hebben geproefd: stel je dan maar eens voor hoe het zou voelen om oog in oog te staan met een vuurspuwende draak die net een whiskyvat vol met pittige kaneel heeft gegeten.

Fireball - Cinnamon & Whisky Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Fireball. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Engeland en is gebotteld op 33% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Fireball - Cinnamon & Whisky.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Fireball
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 33%