Flying Dutchman - No.1 Rum 70cl

€ 21,99
Op voorraad

The Flying Dutchman Rum 1 is minimaal 12 maanden gelagerd op new American oak vaten.

The Flying Dutchman Rum Rum 1 heeft de prijs “Best Premium White Rum” en een zilveren medaille op de International Spirits Challenge in London gewonnen.

Flying Dutchman - No.1 Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Zuidam. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Flying Dutchman - No.1 Rum.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zuidam
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%