Galliano - L'Autentico 50cl

€ 19,50
Niet op voorraad

Galliano L'Autentico is een verfijnde en subtiele likeur, die heerlijk is als aperitief. Het wordt ook veel in coctails gebruikt. Het productieproces bestaat uit 30 kruiden en specerijen, die gemengd worden in afzonderlijke alcoholische dranken. Na het rijpproces worden deze samengevoegd tot een heerlijke likeur.

Galliano - L'Autentico Likeur is een heerlijke Likeur van het merk Galliano. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Italy en is gebotteld op 42.3 % alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Galliano - L'Autentico.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Galliano
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 42.3%