Game Of Thrones Single Malt Whisky The Complete Collection 6,30 liter

€ 522,99
Niet op voorraad

De Game Of Thrones Single Malt Whisky The Complete Collection met alle 9 Single Malt whisky's van de Game of Thrones serie.

Game Of Thrones Single Malt Whisky The Complete Collection Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Multiple Brands. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige en is gebotteld op 0% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Game Of Thrones Single Malt Whisky The Complete Collection.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Multiple Brands
Categorie Single Malt
Land Schotland
Inhoud 6,30 liter
Alcoholpercentage 0%